H-9024 Győr, Kálvária u. 22/D. +36 96/510-800 info@hotel-kalvaria.hu

Miért pont Győr? 

Győr belvárosának egyik legszebb, frekventált részén, a Mosoni- Duna és a Rába találkozásánál fekvő félsziget ad otthont a csodálatos kilátással büszkélkedő létesítményünknek. Már a 30-as években is kedvelt fürdőhely volt. Az egykori strandfürdőt 1931-ben építették Hajós Alfréd tervei alapján, kiaknázva a már középkorban is ismert és kedvelt győri gyógyvíz lelőhelyének adottságait. A győri RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő a világ első 7 tengeri csillagos vízi élményparkja, egy teljeskörű szolgáltatásokat nyújtó fürdőkomplexum.

A város a Kisalföld keleti felében, a Mosoni-Duna, a Rába és Rábca torkolatánál fekszik, ezért nevezik a „folyók városának” is, így tutajra vagy sétahajóra szállva az egész belváros bejárható.

Győr városa ad otthont az Audi magyarországi gyárának, ami egyben a világ legnagyobb motorgyára. Két órás gyárvezetésen bárki betekinthet a kulisszák mögé. Élje át testközelből a motorok születésének folyamatát a hathengeres dízelmotorok szereldéjében! Fedezze fel a világ legnagyobb motorgyárát és egyik legmodernebb járműgyárát!
letöltés

Győr  a harmadik leggazdagabb magyarországi város a turisztikai látnivalók számát tekintve.A település belvárosának szinte mindegyik épülete műemlék vagy műemlék jellegű.

A barokk belváros rekonstrukciójának elismeréséül elnyerte a műemlékvédelem Európa-díját. Győr fesztiválváros, ahol a művészetek barátai, az igényes kikapcsolódásra vágyók egész éven át vonzó programokra lelhetnek.

panorama

Kiemelt akcióink
Ajándékozzon győri pihenést és felejthetetlen wellness élményt!
Szállodánk képekben