H-9024 Győr, Kálvária u. 22/D. +36 96/510-800 info@hotel-kalvaria.hu

Masszázs

A Hotel Kálvária pihenni, relaxálni vágyó vendégei számára - a Magnolia Spa szolgáltatásain túl - különféle masszázsokat is kínál.

Masszázs

Az európai masszázs szerepe - nagyon röviden - a letapadt, görcsös izmok fellazítása, illetve az ízületek bemozgatása. A gerinc masszázsa során a masszőr fellazítja a görcsös hosszanti hátizmokat, nyakizmokat illetve a medence izomzatát. Speciális mozdulatokkal "mobilizálja" a gerinc egyes szakaszait. A kezelés hatására csökkennek a fájdalmak, illetve javul a mozgástartomány, könnyebbé válik a mozgás.

A keleti masszázstechnikák több ezer éves múltra tekintenek vissza. Az energiaáramlás blokkjait oldják a meridiánok mentén elhelyezkedő akupresszúrás pontok ingerlése révén, illetve a csakrák megnyitásával.

masszazs


A Hotel Kálváriában az alábbi típusú masszázsok közül választhat

Hátmasszázs*

Testmasszázs*
Svéd masszázs, narancsos-fahéjas masszázs, szőlőmag olajos masszázs és borsmenta-rozmaring olajos masszázs

Shiatzu japán masszázs*
A shiatsu (siacu) eredetét tekintve a kínai gyógyászatra épülő, ma is fejlődő japán gyógymód. A kezelések célja a testünkben található életenergia (Kí) természetes egyensúlyának helyreállítása, ezáltal egészségünk megőrzése, állapotunk javítása.
A shiatsu jelentése ujjnyomás, ami elsősorban a kezelések során alkalmazott hagyományos akupresszúrás technikákra utal, de magába foglalja a mai nyugati orvostudomány több manuálterápiás módszerét is (kranioszakrális terápia, oszteopáthia).
A modern shiatsu az embert test-szellem-lélek egységeként szemléli, így a kezelésekkel nem csak az adott testi tünet szüntethető meg, hanem a lágy és nyugtató technikák, mély, belső változásokat hozhatnak.

Cegarem masszázs
Ceragem masszázságyunkat szállóvendégeink díjmentesen használhatják. A 40 perces automatikus program fellazítja a letapadt izmokat, korrigálja a gerinc rendellenességeit és csökkenti az idegpályákra nehezedő nyomást. A Ceragem masszázságy használata - többek között - ajánlott gerinc-, mozgásszervi és reumatikus problémák korrigálására, helyreállítására, fájdalmak, gyulladások csillapítására, keringési problémák, vérnyomás rendellenességek rendezésére, kiváló tapasztalatok allergia, asztma, fülzúgás, álmatlanság, diabétesz, depresszió, szemproblémák esetén is. 

*Időpontegyeztetés és információ az árakról szállodánkban a recepción személyesen, telefonon vagy e-mailben.

Kiemelt akcióink
Ajándékozzon győri pihenést és felejthetetlen wellness élményt!
Szállodánk képekben