H-9024 Győr, Kálvária u. 22/D. +36 96/510-800 info@hotel-kalvaria.hu

 

Spa a Hotel Kálváriában

Ha Ön a wellness híve, a Hotel Kálvária spa-részlegében megtalálja mindazokat a kényeztető-pihentető szolgáltatásokat, melyek révén testben és lélekben garantáltan újjá fog születni. Pezsgőfürdővel, gőzfürdővel, finn- és infra szaunával várjuk vendégeinket. 

wellness

A wellness egy életszemlélet, egészségtudatos életmód, amely javítja fizikai és lelki egyensúlyunkat, fittségünket. A wellness már valójában az emberiség megjelenése óta létezik. Sokan azt hiszik, hogy a wellness csak egy pihenési forma, semmi több, pedig nem így van! A wellness irányzat célja, hogy a betegségek kialakulását megelőzze, valamint javítson a szellemi és fizikális fittségen, frissességen. 

A spa a wellness-életérzés egy szelete. Egy központ, ahol a vendégek fizikai, biológiai és mentális jobbulásához nyújtanak lehetőséget. A Nemzetközi Spa Szövetség (ISPA) többféle kategóriát is megkülönböztet ezen belül (klub, napi, holisztikus, gyógyászati, fürdő, üdülő és kaland spa). A vízre alapozott szolgáltatásokat nyújtó spa-t hívják „therme”-nek is, és hazánkban talán ez terjedt el leginkább, a termálvíz kincsünknek köszönhetően. Ehhez az élmény és termál vizes medencék, szaunák, csobbanók tartoznak. 


Mit kínál szállodánk Magnolia Spa részlege ehhez? Lássunk egy kis tudományt:

Gőzfürdő

A gőzfürdő használata felszabadítja, gyógyítja a légutakat, növeli a tüdő aktivitását, segíti a légzést, csökkenti az izomfájdalmakat, a reumatikus panaszokat, méregtelenít, hidratálja bőrünket. Hőmérséklete 40-45 °C. Gőzfürdőnket különböző illatú aromákkal, fényterápiával és relaxációs zenével tesszük még élvezetesebbé.

Finn szauna

Segít a szervezetnek megszabadulni a salakanyagoktól, rendkívül jó immunerősítő és érregeneráló hatású. Levegője forró és száraz, amelyben elpusztulnak a baktériumok, vírusok. Hőmérséklete: 85-90°C. Finn szaunánk jótékony hatásait himalájai sótéglákkal és relaxációs zenével növeljük.

szauna

Infra szauna

Az infra kabin használatának hatására jobban izzadunk, bőrünk pórusainak anyagcseréje jelentősen megélénkül. Az infra sugárzás megtisztítja a kötőszöveteket és megszabadítja a szervezetet a savas salakanyagoktól, ezáltal megszűnnek, de legalábbis jelentősen csökkenek a fájdalmak és reumás jellegű panaszok. Hőmérséklete: 35-50°C. A himalájai sótéglák és a relaxációs zene növelik az infra szaunánk jótékony hatásait.

Jacuzzi / pezsgőfürdő

Jacuzzi technikai okok miatt átmenetileg nem üzemel.

A víz nem hiába az élet forrása, hatása a testre és a lélekre egyszerre egyedülálló. A hidromasszázs a jó hőmérsékletű víz és a levegő megfelelő elegyítésével alkotja a masszírozó vízsugarat, mely optimálisan növeli a fürdőzés során elért ellazító hatásokat, mint a vérkeringés felgyorsulása, a sejtek megnövelt oxigénellátása, a vérnyomás ideális optimalizálása, az izmok ellazulása.

Örömmel látjuk a Hotel Kálvária wellness-részlegében mindazokat, akik testben és lélekben újjászületnének. Vegyék igénybe pezsgőfürdőnket, szaunánkat, vagy csak pihenjen nyugtató zenére családias környezetben.

Kiemelt akcióink
Ajándékozzon győri pihenést és felejthetetlen wellness élményt!
Szállodánk képekben