H-9024 Győr, Kálvária u. 22/D. +36 96/510-800 info@hotel-kalvaria.hu

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • D. János
  2022. 10. 02.
  Nagyon kedves, segítőkész, intelligens, vendégszerető, fiatal személyzet. Minden elismerésünk nekik. Konyha kiváló.
 • Christian
  2022. 07. 19.
  High standard, very nice staff!!
 • Heide
  2022. 07. 19.
  Es ist alles perfekt! Hier fühle ich mich wohl. Familiär.
 • T. Sándor
  2022. 07. 17.
  A felszolgálók figyelmesek, segítőkészek, kedvesek. Nagyon jó látni, hogy ilyen sok fiatal dolgozik itt és mindig segítőkészen állnak a vendégek kéréséhez.
 • K.Vanda
  2022. 05. 10.
  Szeretnénk megköszönni a szíves vendéglátást. Nagyon jól éreztük magunkat, ideális választásnak bizonyult a szálloda. Mindenki nagyon kedves volt és köszönjük, hogy rugalmasan kezeltétek a kéréseinket! Sokan említették már, hogy biztos visszatérnek Győrbe. További jó munkát kívánunk az egész csapatnak!
 • Schirilla György
  2017. 03. 29.
  Isteni hely! Itt minden jó volt! Jó a környezet, az étel. Áramlik a szeretet energia!☺.
 • Elégedett vendég
  2017. 01. 13.
  "Szilveszteri buli a Hotel Kálváriában"
  A 2016-os lezárására,az ó év búcsúztatására választottuk a Hotel Kálváriát. Jó választásnak tűnt a következők miatt: Nagyon megvoltunk elégedve a személyzettel, rendkívül kedvesek, udvariasak, segítőkészek voltak. A szoba berendezése, tisztasága kifogástalan volt. Az ételek minősége, választéka miatt a szakács külön dicséretet érdemel.Rendkívül finomak voltak.Olyan finom péksüteményeket még sehol nem ettünk, mint amilyet itt kaptunk.Minden alkalommal friss, meleg volt. A szilveszteri menüvel mindössze annyi volt a problémánk, hogy olyan mennyiség volt, amit képtelenség volt végig enni. Az éjféli menüt mi már nem bírtuk megkóstolni sem, addigra annyira jól laktunk. Pedig nagyon csábító volt. Máig sajnálom, hogy a lencselevesből nem ettem. A szálloda elhelyezkedése is nagyon jó. Rövid sétával elérhető a városközpont. Mi csak ajánlani tudjuk mindenkinek a hotelt.
 • Egy elégedett vendég
  2017. 01. 13.
  "Pompás Szilveszter Győrben"
  A szálloda minden tekintetben tökéletesen kielégítette társaságunk minden tagjának elvárását. Úgy az elhelyezés ,mint a szolgáltatás gyakorlatilag hibátlan volt. A személyzet kedvessége és szolgálatkészsége példamutató. Pl.: Új év napján a meghibásodott fűtést fél órán belül!! -szaksegítséggel,de- elhárították.A szálloda 4 buszmegállóra van a a város történelmi központjától, így a városnézés és a szilveszteri forgatagban való részvétel gyalogosan is könnyen megoldhatók voltak.
 • Schneck Dóra
  2017. 01. 13.
  "Szilveszter a Hotel Kálváriában"
  Baráti társasággal töltöttünk 2 éjszakát a szállodában. A személyzet roppant segítőkész és kedves volt, esetleges hiányokat és kéréseket azonnal pótolták. Csak jó benyomásom volt. Másnak is ajánlom.
 • Papp Gábor
  2014. 12. 20.
  Kitűnő volt! Egyszerűen minden: maga a szálloda, a szobák, az étterem, a wellness. Rendkívül barátságos, segítőkész személyzet, köszönet Nekik ezúton is! Az udvaron a díszkivilágítás külön jópont. Nem csoda, hogy kijelentkezéskor megfájdult a szivem...szerintem leszek én itt még vendég ;) Kiemelten ajánlott! És köszönök szépen mindent!
  Hotel Kálvária**** - Győr
  2014-12-31 11:06:27
  Kedves Papp Úr! Köszönjük kedves szavait. Örömmel tölt el bennünket, hogy jól érezte magát szállodánkban! Szeretettel várjuk vissza! Hotel Kálvária csapata
Kiemelt akcióink
Ajándékozzon győri pihenést és felejthetetlen wellness élményt!
Szállodánk képekben