H-9024 Győr, Kálvária u. 22/D. +36 96/510-800 info@hotel-kalvaria.hu

Bemutatkozás

Szállodánk különlegessége, hogy két épületben, két kategóriában kínál szállást az ide érkező vendégeknek. Ha családias környezetre vágyik, válassza a háromcsillagos szobákat, ha az elegáns környezetet szereti, foglaljon a négycsillagos hotelben!

Recepció


A négycsillagos épületben superior szobákból 8 franciaágyas, 3 kétágyas, 6 egyágyas található, míg deluxe szobákból 10 franciaágyas és 11 kétágyas áll vendégeink rendelkezésére.

Lakosztályaink kényelmes időtöltést kínálnak üzleti vendégeinknek, illetőleg emellett két további családi lakosztályt is kínálunk. 

Az épület akadálymentesített, a közlekedést lift segíti. Szobáink nemdohányzóak. Egy szobát a kerekesszékkel közlekedők részére alakítottunk ki, a fürdőszobában állítható magasságú mosdó, és ülőkével ellátott zuhanyzó könnyíti meg az itt tartózkodásukat.

A szálloda négycsillagos épületében kapott helyet a recepció, a Carmen Étterem, és az Apollónia konferenciaterem, saját edzőtermünk, valamint mosodánk.

Különleges hangulatot árasztanak a szállodát díszítő kortárs magyar festőművészek alkotásai. Többek között Bukta Norbert, Horkay István, Töreky Ferenc, Hajnal Endre és Nagy Márta képei is megtalálhatók hotelünk falain.

Három- és négycsillagos szobák Magnolia Spa wellness részleg Rendezvényszervezés

A három csillagos épületben 1 háromágyas, 10 kétágyas, 4 egyágyas szoba áll vendégeink rendelkezésére. Itt kapott helyet a Kamillus konferenciaterem, a Magnolia Spa wellness részleg és a Cross Drink Bár.

Szállodánk bababarát szolgáltatásokat is kínál. Aprócska látogatóink fogadására is felkészültünk: részükre gyermekágyat, gyermekszéket, fürdető kádat és játékokat, továbbá biciklis gyermekülést, gyermekkerékpárt is biztosítunk. Az udvaron kis játszótér található.

Kisállatot ebben az épületben felár ellenében fogadunk, azonban hadd jelezzük, hogy az étterem, a bár és a spa részlegekbe nem tarthat a vendéggel kedvence

A szálloda négy- és háromcsillagos épületét zárt udvar köti össze. Az itt  található parkolóban biztonságos és ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.

Szeretne hetente információt kapni aktuális ajánlatainkról, de nem szeretne az e-mail fiókjában keresgélni a számos hírlevél között?
Írjon nekünk Facebook Messengeren, és aktuális ajánlatainkról hetente értesítjük üzenet formájában. 
Ne maradjon le róla! 

Kiemelt akcióink
Ajándékozzon győri pihenést és felejthetetlen wellness élményt!
Szállodánk képekben