H-9024 Győr, Kálvária u. 22/D. +36 96/510-800 info@hotel-kalvaria.hu

Bemutatkozás

Szállodánk különlegessége, hogy két épületben, két kategóriában kínál szállást az ide érkező vendégeknek. Ha családias környezetre vágyik, válassza a háromcsillagos szobákat, ha az elegáns környezetet szereti, foglaljon a négycsillagos hotelben!

Recepció


A négycsillagos épületben 13 kétágyas, 4 egyágyas szoba és 1 lakosztály áll vendégeink rendelkezésére. Az épület akadálymentesített, a közlekedést lift is segíti. Szobáink nemdohányzóak. Egy szobát a kerekesszékkel közlekedők részére alakítottunk ki, a fürdőszobában állítható magasságú mosdó, és ülőkével ellátott zuhanyzó könnyíti meg az itt tartózkodásukat.

A szálloda négycsillagos épületében kapott helyet a recepció, a Carmen Étterem, és az Apollónia konferenciaterem.

Különleges hangulatot árasztanak a szállodát díszítő kortárs magyar festőművészek alkotásai. Többek között Bukta Norbert, Horkay István, Töreky Ferenc, Hajnal Endre és Nagy Márta képei is megtalálhatók hotelünk falain.

Három- és négycsillagos szobák Magnolia Spa wellness részleg Rendezvényszervezés

A három csillagos épületben 1 háromágyas, 10 kétágyas, 4 egyágyas szoba áll vendégeink rendelkezésére. Itt kapott helyet a Kamillus konferenciaterem, a Magnolia Spa wellness részleg és a Cross Drink Bár, valamint a mosoda.

Szállodánk bababarát szolgáltatásokat is kínál. Aprócska látogatóink fogadására is felkészültünk: részükre gyermekágyat, gyermekszéket, fürdető kádat és játékokat, továbbá biciklis gyermekülést, gyermekkerékpárt is biztosítunk. Az udvaron kis játszótér található.

 A szálloda négy- és háromcsillagos épületét zárt udvar köti össze. Az itt  található parkolóban biztonságos és ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.

Szeretne hetente információt kapni aktuális ajánlatainkról de nem szeretne az e-mail fiókjában keresgélni a számos hírlevél között. 
Írjon nekünk Facebook Messengeren, és aktuális ajánlatainkról hetente értesítjük üzenet formájában. 
Ne maradjon le róla! 

Kiemelt akcióink
Ajándékozzon győri pihenést és felejthetetlen wellness élményt!
Szállodánk képekben