H-9024 Győr, Kálvária u. 22/D. +36 96/510-800 info@hotel-kalvaria.hu

Bemutatkozás

A Hotel Kálvária különlegessége, hogy két épületben, két kategóriában kínál szállást az ide érkező vendégeknek. Ha családias környezetre vágyik, válassza a háromcsillagos szobákat, ha az elegáns környezetet szereti, foglaljon a négycsillagos hotelben!

Hotel Kálvária Recepció


A négycsillagos épületünkben összesen 43 szoba található, melyek két kategóriába vannak osztva: deluxe és superior.

Az újonnan megnyitott deluxe részlegünkben (2019. február) franciaágyas, kétágyas és erkélyes szobák, valamint egy lakosztály található. A családok számára egy családi szoba, illetőleg összenyitható szobák állnak rendelkezésre.

4* Deluxe Franciaágyas Szoba

A superior kategóriában franciaágyas, kétágyas, valammint egyágyas szobákkal, lakosztállyal és apartmannal (mely bővíthető egy emeltes ágyas helyiséggel) várjuk vendégeinket. Ez épület akadálymentesített, a közlekedést lift segíti. Szobáink nemdohányzóak. Egy szobát a kerekesszékkel közlekedők részére alakítottunk ki, a fürdőszobában állítható magasságú mosdó, és ülőkével ellátott zuhanyzó könnyíti meg az itt tartózkodásukat.

Apollónia Konferencia terem

Ebben az épületében kapott helyet a recepció, a Carmen Étterem, az Apollónia konferenciaterem, a masszázsszoba, és az edzőtermünk, valamint mosodánk.


Háromcsillagos épületünkben 15 szobát alakítottunk ki. Választható franciaágyas, kétágyas, háromágyas és egyágyas szoba. Ebben az épületben örömmel fogadjuk a kiskedvenceket.

Itt kapott helyet a Magnolia Spa részlegünk, a Kamillus konferenciaterem.

 Magnolia Spa  Kamillus konferencia terem

Szállodánk bababarát szolgáltatásokat is kínál. Aprócska látogatóink fogadására is felkészültünk: részükre gyermekágyat, gyermekszéket, fürdető kádat és játékokat, továbbá biciklis gyermekülést, gyermekkerékpárt is biztosítunk. Az udvaron kis játszótér található.

Játszótér


A szálloda négy- és háromcsillagos épületét zárt udvar köti össze. Az itt található 50 férőhelyes parkolóban biztonságos parkolási lehetőséget biztosítunk. Ezen felül örömmel tudatjuk Önökkel, hogy új szolgáltatásunkat, az elektromos autó töltőt is igénybe tudják venni.

Különleges hangulatot árasztanak a szállodát díszítő kortárs magyar festőművészek alkotásai, valamint deluxe részlegünkön a régi Győrt idéző képek. Többek között Bukta Norbert, Horkay István, Töreky Ferenc, Hajnal Endre és Nagy Márta képei is megtalálhatók hotelünk falain.


Szeretne rendszeresen információt kapni aktuális ajánlatainkról, de nem szeretne az e-mail fiókjában keresgélni a számos hírlevél között?
Írjon nekünk Facebook Messengeren, és aktuális ajánlatainkról értesítjük üzenet formájában. 
Ne maradjon le róla! 

Kiemelt akcióink
Ajándékozzon győri pihenést és felejthetetlen wellness élményt!
Szállodánk képekben