H-9024 Győr, Kálvária u. 22/D. +36 96/510-800 info@hotel-kalvaria.hu

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • V.Tünde
  2022. 02. 25.
  Elismerés a takarító személyzetnek, kiváló munkát végeznek! Köszönjük a vendéglátást!
 • L.Judit
  2022. 02. 05.
  Rendszeresen jövünk szakmai továbbképzésre Győrbe, mindig a Kálvária Hotelt választom a személyzet kedvessége, figyelmessége és a tisztaság miatt!
 • Schirilla György
  2017. 03. 29.
  Isteni hely! Itt minden jó volt! Jó a környezet, az étel. Áramlik a szeretet energia!☺.
 • Elégedett vendég
  2017. 01. 13.
  "Szilveszteri buli a Hotel Kálváriában"
  A 2016-os lezárására,az ó év búcsúztatására választottuk a Hotel Kálváriát. Jó választásnak tűnt a következők miatt: Nagyon megvoltunk elégedve a személyzettel, rendkívül kedvesek, udvariasak, segítőkészek voltak. A szoba berendezése, tisztasága kifogástalan volt. Az ételek minősége, választéka miatt a szakács külön dicséretet érdemel.Rendkívül finomak voltak.Olyan finom péksüteményeket még sehol nem ettünk, mint amilyet itt kaptunk.Minden alkalommal friss, meleg volt. A szilveszteri menüvel mindössze annyi volt a problémánk, hogy olyan mennyiség volt, amit képtelenség volt végig enni. Az éjféli menüt mi már nem bírtuk megkóstolni sem, addigra annyira jól laktunk. Pedig nagyon csábító volt. Máig sajnálom, hogy a lencselevesből nem ettem. A szálloda elhelyezkedése is nagyon jó. Rövid sétával elérhető a városközpont. Mi csak ajánlani tudjuk mindenkinek a hotelt.
 • Egy elégedett vendég
  2017. 01. 13.
  "Pompás Szilveszter Győrben"
  A szálloda minden tekintetben tökéletesen kielégítette társaságunk minden tagjának elvárását. Úgy az elhelyezés ,mint a szolgáltatás gyakorlatilag hibátlan volt. A személyzet kedvessége és szolgálatkészsége példamutató. Pl.: Új év napján a meghibásodott fűtést fél órán belül!! -szaksegítséggel,de- elhárították.A szálloda 4 buszmegállóra van a a város történelmi központjától, így a városnézés és a szilveszteri forgatagban való részvétel gyalogosan is könnyen megoldhatók voltak.
 • Schneck Dóra
  2017. 01. 13.
  "Szilveszter a Hotel Kálváriában"
  Baráti társasággal töltöttünk 2 éjszakát a szállodában. A személyzet roppant segítőkész és kedves volt, esetleges hiányokat és kéréseket azonnal pótolták. Csak jó benyomásom volt. Másnak is ajánlom.
 • Papp Gábor
  2014. 12. 20.
  Kitűnő volt! Egyszerűen minden: maga a szálloda, a szobák, az étterem, a wellness. Rendkívül barátságos, segítőkész személyzet, köszönet Nekik ezúton is! Az udvaron a díszkivilágítás külön jópont. Nem csoda, hogy kijelentkezéskor megfájdult a szivem...szerintem leszek én itt még vendég ;) Kiemelten ajánlott! És köszönök szépen mindent!
  Hotel Kálvária**** - Győr
  2014-12-31 11:06:27
  Kedves Papp Úr! Köszönjük kedves szavait. Örömmel tölt el bennünket, hogy jól érezte magát szállodánkban! Szeretettel várjuk vissza! Hotel Kálvária csapata
 • F.Ferenc
  2014. 08. 24.
  Minden tökéletes. Kényelmes az ágy.
 • N. Tamás
  2014. 07. 15.
  Köszönjük azt az élményt, amivel Önök is hozzájárultak győri élményeink gazdag tárához, max. szinten biztosították hotelükkel a pihenést, az éjszakai feltöltődést. Csak így tovább! Köszönjük még egyszer is!
 • Gy. Ferenc
  2014. 06. 16.
  Jó érzés volt itt lenni.
Kiemelt akcióink
Ajándékozzon győri pihenést és felejthetetlen wellness élményt!
Szállodánk képekben