H-9024 Győr, Kálvária u. 22/D. +36 96/510-800 info@hotel-kalvaria.hu

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • T. Sándor
  2022. 07. 17.
  A felszolgálók figyelmesek, segítőkészek, kedvesek. Nagyon jó látni, hogy ilyen sok fiatal dolgozik itt és mindig segítőkészen állnak a vendégek kéréséhez.
 • K.Vanda
  2022. 05. 10.
  Szeretnénk megköszönni a szíves vendéglátást. Nagyon jól éreztük magunkat, ideális választásnak bizonyult a szálloda. Mindenki nagyon kedves volt és köszönjük, hogy rugalmasan kezeltétek a kéréseinket! Sokan említették már, hogy biztos visszatérnek Győrbe. További jó munkát kívánunk az egész csapatnak!
 • J. Hajnalka
  2022. 04. 12.
  Minden tökéletes, az ágy nagyon kényelmes.
 • P.Csilla
  2022. 03. 19.
  Csak ajánlani tudom. Mindennel elégedett voltam.
 • V.Tünde
  2022. 02. 25.
  Elismerés a takarító személyzetnek, kiváló munkát végeznek! Köszönjük a vendéglátást!
 • L.Judit
  2022. 02. 05.
  Rendszeresen jövünk szakmai továbbképzésre Győrbe, mindig a Kálvária Hotelt választom a személyzet kedvessége, figyelmessége és a tisztaság miatt!
 • Schirilla György
  2017. 03. 29.
  Isteni hely! Itt minden jó volt! Jó a környezet, az étel. Áramlik a szeretet energia!☺.
 • Elégedett vendég
  2017. 01. 13.
  "Szilveszteri buli a Hotel Kálváriában"
  A 2016-os lezárására,az ó év búcsúztatására választottuk a Hotel Kálváriát. Jó választásnak tűnt a következők miatt: Nagyon megvoltunk elégedve a személyzettel, rendkívül kedvesek, udvariasak, segítőkészek voltak. A szoba berendezése, tisztasága kifogástalan volt. Az ételek minősége, választéka miatt a szakács külön dicséretet érdemel.Rendkívül finomak voltak.Olyan finom péksüteményeket még sehol nem ettünk, mint amilyet itt kaptunk.Minden alkalommal friss, meleg volt. A szilveszteri menüvel mindössze annyi volt a problémánk, hogy olyan mennyiség volt, amit képtelenség volt végig enni. Az éjféli menüt mi már nem bírtuk megkóstolni sem, addigra annyira jól laktunk. Pedig nagyon csábító volt. Máig sajnálom, hogy a lencselevesből nem ettem. A szálloda elhelyezkedése is nagyon jó. Rövid sétával elérhető a városközpont. Mi csak ajánlani tudjuk mindenkinek a hotelt.
 • Egy elégedett vendég
  2017. 01. 13.
  "Pompás Szilveszter Győrben"
  A szálloda minden tekintetben tökéletesen kielégítette társaságunk minden tagjának elvárását. Úgy az elhelyezés ,mint a szolgáltatás gyakorlatilag hibátlan volt. A személyzet kedvessége és szolgálatkészsége példamutató. Pl.: Új év napján a meghibásodott fűtést fél órán belül!! -szaksegítséggel,de- elhárították.A szálloda 4 buszmegállóra van a a város történelmi központjától, így a városnézés és a szilveszteri forgatagban való részvétel gyalogosan is könnyen megoldhatók voltak.
 • Schneck Dóra
  2017. 01. 13.
  "Szilveszter a Hotel Kálváriában"
  Baráti társasággal töltöttünk 2 éjszakát a szállodában. A személyzet roppant segítőkész és kedves volt, esetleges hiányokat és kéréseket azonnal pótolták. Csak jó benyomásom volt. Másnak is ajánlom.
Kiemelt akcióink
Ajándékozzon győri pihenést és felejthetetlen wellness élményt!
Szállodánk képekben