H-9024 Győr, Kálvária u. 22/D. +36 96/510-800 info@hotel-kalvaria.hu

Kedves Vendégeink! Kedves Érdeklődők!

 

Ismét fontos mérföldkőhöz érkezett a Covid-19 járvány elleni védelmi intézkedés. A fontosabb tudnivalókat összefoglaltuk Önöknek:

4 millió beoltott után (várhatóan 2021. május első hetében) a következő változásokra számíthatunk:

-      A védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek és a felügyeletük alá tartozó 18 év alattiak számára is nyitva lesznek a szállodák. A kormányrendelet értelmében a szállodába való érkezéskor a recepciós köteles ellenőrizni a bejelentkező személy védettségi igazolványát, így tesszük ezt mi is Hotel Kálváriában. A szállodába való bejelentkezés feltétele a védettségi igazolvány bemutatása.

-      Továbbra is védettségi igazolvány nélkül látogathatják az üzleti, gazdasági, oktatási célból érkezők, de esetükben kötelező a maszk a szálloda egész területén.

-      Szállodánkban továbbra is kötelező a maszk használata. Ez alól kivétel az étterem teraszán és az étteremben étkező vendég.
Az étteremben a védett személyek nem kötelesek maszkot viselni az asztalnál ülve.
A teraszon a nem védettek sem kötelesek maszkot viselni.
Beltéren az asztaltól felállva, a mellékhelyiséget használva, fizetéskor, stb. a maszk használata mindenkinek kötelező.

- Éttermünkben hétfőtől-vasárnapig 11:00-15:00 óra között a napi menüt elvitellel kínáljuk, illetve lehetőség van az ételek teraszon történő elfogyasztására is.

Szeretnénk továbbá tájékoztatni, hogy szállodánk spa részlege visszavonásig zárva tart. Megértésüket köszönjük!

Vendégeink és kollégáink biztonsága nagyon fontos számunkra, ezért a szálloda területén fokoztuk a fertőtlenítési intézkedéseinket. Ennek érdekében a recepciónál kézfertőtlenítőket helyeztünk ki, mind Vendégeink, mind a Személyzet részére.

Kollégáink rendszeresen fertőtlenítik a lépcsőházakban található korlátok felületét, valamint a kilincseket és fertőtlenítőszeres felmosást alkalmazunk.

Szállodánk egész területén a maszk viselése kötelező.

Bízunk benne, hogy a koronavírussal kapcsolatos krízishelyzet hamarosan véget ér, addig is mindent megteszünk az Önök és kollégáink biztonsága érdekében.

 

Hotel Kálvária Vezetősége

Kiemelt akcióink
Ajándékozzon győri pihenést és felejthetetlen wellness élményt!
Szállodánk képekben