H-9024 Győr, Kálvária u. 22/D. +36 96/510-800 info@hotel-kalvaria.hu

Kedves Vendégeink!

 

Szeretnénk tájékoztatni kedves Vendégeinket, hogy a Covid vírussal kapcsolatos intézkedések miatt szállodánk csak üzleti, gazdasági és oktatási céllal érkező vendégeket fogadhat.

Éttermünkben hétfőtől-péntekig 11:00-15:00 óra között a napi menüt elvitellel kínáljuk. Megrendelésüket a +36 96 510 808-as telefonszámon várjuk! Aktuális ajánlatunkért kérjük, kattintson ide. Helyszíni fogyasztásra, a hatósági rendelkezések miatt kizárólag szállodánk vendégeinek van lehetősége.

Fentiek legalább 2021. február 1-ig, ill. a korlátozó rendelkezések végéig érvényesek.

Szeretnénk továbbá tájékoztatni, hogy szállodánk spa részlege visszavonásig zárva tart. Megértésüket köszönjük!

Vendégeink és kollégáink biztonsága nagyon fontos számunkra, ezért a szálloda területén fokoztuk a fertőtlenítési intézkedéseinket. Ennek érdekében a recepciónál kézfertőtlenítőket helyeztünk ki, mind Vendégeink, mind a Személyzet részére.

Kollégáink rendszeresen fertőtlenítik a lépcsőházakban található korlátok felületét, valamint a kilincseket és fertőtlenítőszeres felmosást alkalmazunk.

Szállodánk egész területén a maszk viselése kötelező.

Bízunk benne, hogy a koronavírussal kapcsolatos krízishelyzet hamarosan véget ér, addig is mindent megteszünk az Önök és kollégáink biztonsága érdekében.

 

Hotel Kálvária Vezetősége

Kiemelt akcióink
Ajándékozzon győri pihenést és felejthetetlen wellness élményt!
Szállodánk képekben