H-9024 Győr, Kálvária u. 22/D. +36 96/510-800 info@hotel-kalvaria.hu
Főoldal » Győri programajánló » Audi Gyárlátogatás

Audi Gyárlátogatás

Az Audi Hungaria Látogatói Központja gyárlátogatásra invitálja az érdeklődőket, melynek során bepillantást nyerhetnek járműgyárunk prés– és karosszériaüzemébe valamint a motorgyártás rejtelmeibe.

Kedves Látogatóink!

Ismerje  meg a préselési folyamat fázisait és hagyja magát elvarázsolni a karosszériaüzem futurisztikus világa által! Élje át testközelből a motorok születésének folyamatát a hathengeres dízelmotorok szereldéjében! Fedezze fel munkatársaink kíséretében a világ legnagyobb motorgyárát és egyik legmodernebb járműgyárát!

Kérjük regisztrációja során vegye figyelembe, hogy 2017. szeptember 1-től járműgyárunk végösszeszerelő üzemének megtekintése nem része a programnak!

Programjainkat hétfőtől péntekig (kivéve ünnepnapok) naponta több alkalommal kínáljuk látogatóinknak magyar, német és angol nyelven. Részvételi szándékát regisztráció útján jelezheti. A sikeres regisztrációról automatikus visszaigazolás érkezik a megadott e-mail címre. Maximális csoportlétszám 25 fő (nagyobb létszám esetén kérjük két egymást követő időpontra regisztráljon). Témaspecifikus gyárlátogatások esetén a létszám ettől eltérhet!

Gyermekek a gyárat 12. életévük betöltését követően látogathatják. Biztonságtechnikai előírásaink és szabályzatunk alapján 12 év alatti személyek felnőtt kíséretében sem léphetnek be az üzemi területre. Kérjük az időpont foglalásakor ennek figyelembevételét!

Látogatói útvonalaink mindegyike akadálymentesített, de a még hatékonyabb lebonyolítás érdekében kérjük kerekes székes vendégeinket, hogy érkezésüket a regisztrációt követően e-mailen külön jelezzék!

További biztonsági előírások a látogatók számára:

  • Kérjük tartsa be a csoportvezető utasításait!
  • A kijelölt gyalogos útvonalról ne térjen le!
  • Dohányzás csak a kijelölt helyeken megengedett!
  • Felhívjuk szívritmus szabályozóval rendelkező vendégeink figyelmét, hogy a gyárlátogatás egyes pontjain a berendezések elektromágneses mezeje zavarhatja a készülék működését.
  • A gyár területén a fényképezés és videó felvétel készítése szigorúan tilos!
  • Fényképezőgépet és kamerás telefont a gyár területére bevinni tilos. A készülékek ill. táskák elzárására értékmegőrző szekrények állnak rendelkezésre.

A gyárlátogáshoz szükséges regisztráció

vissza
Kiemelt akcióink
Ajándékozzon győri pihenést és felejthetetlen wellness élményt!
Szállodánk képekben